RECEPTY Chutná slepačia polievka.

02.12.2014 07:01

Suroviny

  • 1 sliepka
  • 300 g koreňovej zeleniny (mrkva, petržlen, kaleráb, zeler)
  • 1 cibuľa
  • 1 pór
  • 2 strúčiky cesnaku
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • petržlenová vňať

Postup

Sliepku umyjeme a dáme variť do studenej vody. Zatiaľ si nakrájame koreňovú zeleninu. Po hodine varenia k sliepke pridáme zeleninu, očistenú cibuľu, pór a dva strúčiky cesnaku. Osolíme, okoreníme a varíme domäkka. Uvarenú polievku precedíme, sliepku oberieme od mäsa a mäso i zeleninu vložíme späť do polievky. Hotovú polievku pred podávaním dochutíme posekanou zelenou petržlenovou vňaťou.

Späť

VYPLŇTE VŠETKY ÚDAJE

PRIHLÁŠKA NA CHUDNUTIE n

REKLAMNÉ ODKAZY