RECEPTY na CHUDNUTIE Rybacie kelové závitky

13.02.2017 08:37

Suroviny na 6 porcií:

200 g ryby, 1 ks kel, 200 g mrkva, 1 KL bylinková soľ, 100 g zeleninová zmes podľa chuti, 100 g maslo

Postup receptu:

Rybu pokrájame na malé kúsky, zeleninu na drobno. Kel sparíme vo vriacej vode a oddelíme listy. Na každý kelový list položíme kúsok ryby, pridáme zeleninu a posypeme bylinkovou soľou príp. korením na rybu. Uzatvoríme špajľou a narobíme si aj zvyšné závitky. Poukladáme ich do zapekacej nádoby, poukladáme navrch maslo a zapekáme pri 180 C cca 30 minút. Podávame ako ľahkú večeru , napr aj s varenými zemiakmi alebo si zemiaky zapečieme rovno so závitkami.

Späť

VYPLŇTE VŠETKY ÚDAJE

PRIHLÁŠKA NA CHUDNUTIE n

REKLAMNÉ ODKAZY