RECEPTY na CHUDNUTIE Šalát z kurčaťa so zelerom a orechmi

26.12.2016 04:22

Suroviny a ingrediencie 2 porcie

300 g kurčaťa, 60 g zeleru (buľva), 2,5 dl bieleho jogurtu, olivový olej, citrónová šťava, mleté čierne korenie, soľ, 20 g jadier vlašských orechov, 1 ČL worcesterskej omáčky, petržlenová vňať, mleté biele korenie, soľ

Postup

Kuracie mäso vložíme do vriacej osolenej vody a varíme. K takmer dovarenému kurčaťu pridáme zeler, dovaríme a vychladíme. Kurča zbavíme kože, vykostíme a  spolu s uvareným zelerom nakrájame na rezance. Z bieleho jogurtu ušľahaného s olejom, worcesterskou omáčkou, soľou, mletým bielym korením a citrónovou šťavou urobíme zálievku, do ktorej vmiešame nakrájané kurča, zeler a nasekané jadrá orechov. Necháme v chlade odležať. Podávame s posekanou petržlenovou vňaťou.

Späť

VYPLŇTE VŠETKY ÚDAJE

PRIHLÁŠKA NA CHUDNUTIE n

REKLAMNÉ ODKAZY