RECEPTY Ryžový šalát s tuniakom

11.04.2014 02:32

Suroviny na 4 porcie:

  • §         250 g ryža
  • §         1 ks zelená paprika
  • §         1 ks žltá paprika
  • §         soľ
  • §         olivový olej
  • §         1 PL citrónová šťava
  • §         1 konzerva tuniak v oleji
  • §         5 ks paradajka
  • §         1 ks mrkva

Postup receptu:

Opláchnutú ryžu uvaríme v slanej vode do polomäkka, potom ju prepláchneme studenou vodou, prelejeme olivovým olejom, aby sa nezlepila, a nasypeme do šalátovej misy. Umyté papriky nakrájame na rovnako veľké kúsky. Paradajky rozštvrtíme, odstránime jadierka, osolíme a necháme odkvapkať v sitku. Mrkvu nakrájame na dlhšie tenké rezance. Všetky prísady premiešame, pokvapkáme citrónovou šťavou a posypeme mäsom z tuniaka.

Späť

VYPLŇTE VŠETKY ÚDAJE

PRIHLÁŠKA NA CHUDNUTIE n

REKLAMNÉ ODKAZY